I USA är det som alla vet snart val.
Hillary är det nya ansiktet för cool, politisk feministisk ungdom.
Hon går på Beyoncé konserter och det cirkulerar memes med hennes fejs på internet med captions som ”I slay” eller ”I’m with her”.
Jag vet att Donald Trump är en vidrig rasist, sexist, homofob etc, men det gör inte Hillary Clinton till motsatsen. Tyvärr.
Hilly Clinton är en korrupt krigsförbrytare som hetsar för WWIII som trots mångas ovetande faktiskt redan har börjat.

Året är 2009 och USAs nuvarande president Barack Obama håller ett tal i Prag om att han ska nedmontera USAs kärnvapenindustri. Människor är lyriska och gråter.
Barack Obama får Nobels fredspris. Det är bara det att han inte gjorde några nedmonteringar. Det är till och med så att Obama-administrationen spenderade mer pengar på kärnvapen med tillbehör än någon annan amerikansk president gjort tidigare.
En ny kärnvapenbomb vid namn B61 Model 12 planeras. Den är lite ”behändigare” och mindre, alltså lättare att ta till.
NATO ökar sina trupper nära Rysslands gränser – Polen, Litauen, Estland och även i Sverige och Finland hålls massiva NATO-övingar rum.
I både Ukraina och Syrien är USA i direkt konfrontation med Ryssland.
Putin demoniseras i västs massmedia och med demonisering menar jag lögner, överdrifter och förlöjliganden, allt för att alienera Ryssland från ”oss” och våra bra värderingar och sätt att leva på.

Propaganda är inte ofarlig eller oviktig.
Det är en lika stor krigsapparat om inte större än det fysiska kriget.
Om journalister i väst hade genomskådat, kritiserat och tagit upp lögnerna om Iraks (ickebefintliga) massförstörelsevapen så kanske inte landet hade invaderats och miljontals liv hade besparats.

Det är dags att börja vända blicken mot världspolisen, landet som gråter krokodiltårar över mänskliga rättigheter men som själva är skyldiga till massdeportation av flyktingar (under Barack Obamas tid vid makten har det deporterats mer flyktingar än någonsin från USA), ett krig mot den afroamerikanska befolkningen (1134 personer mördades av polis år 2015), användning av tortyr, dödsstraff, inlåsning av journalister, spionering på befolkningen, korruption och köpta medier.
Ett land som stödjer diktaturer som kränker mänskliga rättigheter där det passar, ett land som i praktiken skapat terrorism, ett land som bombat loss i Afrika, Asien och Latinamerika, ett land som finansierat militärkupper mot demokratiska regeringar, ett land som använt sig av atombomber. Ett land som är uppbyggt på slaveri, ett land som fortfarande förslavar människor – VARFÖR LYSSNAR VI FORTFARANDE PÅ DET HÄR LANDET??????

This bullshit om republikaner som onda och demokrater som goda är ett skämt.
Det finns inget gott i USAs demokrater, in fact så står demokraterna för majoriteten av USAs krig med presidenter som Truman, Kennedy, Johnson, Carter, Clinton och Obama i spetsen. Med detta säger jag INTE att republikaner inte är skyldiga till krig och död, men plz, ingen mer glorifiering av ”demokrater” tack.
Jag är trött på gulliga memes av Obama och Hillary där de får representera feminism och antirasism, när Obama i samma sekund skickar en drönare till Somalia som tar 150 liv. Det låter inte som antirasism i mina öron, jag vet inte hur ni känner.
Här är ett litet klipp på 20 sekunder där Hillary Clintons vän och allierade Madeleine Albright säger att det var värt att mörda en halv miljon irakiska barn.
worth it. Feministisk, verkligen.

Avslutar detta med framsidan på TIME MAGAZINE från 1938, med ”man of the year”, ett litet exempel på att amerikanska medier inte alltid är rätt ute.

time magazine.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser