Under ”the final debate” som ägde rum mellan Hillary Clinton och Donald Trump sa Hillary Clinton att hon kommer ”keep pushing for a no fly zone in Syria”.
Scary shit. Antagligen kommer hon att bli USAs nästa president, och antagligen kommer hon att få igenom en flygförbudszon över Syrien.
En flygförbudszon betyder att USA och NATO-länder kommer gå in och bomba bort syriens folkvalda regering, landets infrastruktur, civila mål och allt där emellan.
I Libyen betydde det död för över 100.000 Libyer, och skapandet av ett av världens farligaste länder.
Det betyder också antagligen krig mellan USA och Ryssland.
Vi kommer att få se en ännu mer massiv propagandakampanj mot Syrien än det vi redan gör, vi kommer få höra dagligen att det behövs en ”no fly zone” för att rädda Syriens folk. Vi kommer få höra det tills det blir av och då kommer vi tro att det är något positivt. Men det är det inte.
Det ni hör om Aleppo är fel. Så fruktansvärt jävla fel. I början av denna enorma propagandakampanj hade även jag svårt att tro det.
”Dom kan väl inte ljuga så mycket” även fast jag vet att det görs gång på gång på gång på gång. Men efter massor med timmar av research – läsning av artiklar, brev, tweets, captions, filmer och ljudinspelningar från oändligt många källor kan jag inte annat än att dra slutsatsen att kriget mot Syrien är byggt på en stor fet jävla lögn.

I våra stora medier pratas det om att ”Aleppo faller”. Det de refererar till är en del av Aleppo, östra Aleppo, som är ockuperad av terrorister. Dessa terrorister kommer främst från andra länder än Syrien, men också Syrien.
Dessa terrorister kallas för ”rebeller” i massmedia. Kalla dem vad ni vill, men ni ska ha klart för er att detta är människor som mördar, våldtar och torterar.
De går under olika grupper, och de samarbetar tätt med de vita hjälmarna.
De vita hjälmarna opererar endast i terroristockuperade områden, de flesta syrier i Syrien vet inte ens vilka de är.
”White helmet in the day, Al Qaeda in the night”. 

Det vi får höra inifrån östra Aleppo kommer från AMC – Aleppo Media Centre.
De är en finansierad organisation som får pengar och utrustning av bl.a. USA, UK och Frankrike (vi kan anta Saudiarabien och Israel också).
Från östra Aleppo har de flesta civila flytt till statskontrollerade områden i norr, väst och syd. De civila som är kvar vill självklart komma ut från östra Aleppo, men hålls kvar som mänskliga sköldar, alltså gisslantagna.
Syrien och Ryssland har öppnat upp korridorer för att människor ska kunna ta sig ut, men dessa korridorer beskjuts och sprängs av ”rebeller”.

Det här är några rader från twitter om situationen för de civila i östra Aleppo. 

”Al Nusra terrorist beat a pregnant women to death after she tried to escape east Aleppo to the government area throw a safe gate”

”Militants in East Aleppo actually filmed themselves while shelling and shooting at the UN Russia humanitarian crossings”


”Militants publicly executed 14 local officials in Aleppo for calls to leave areas controlled by terrorists”


”Grad rockets used by Militants to shell humanitarian crossings in eastern Aleppo during the turce .”

”The international community must condemn the rebels and save the innocent civilians of East Aleppo from these terrorists.”

”While MSM makes up stories about Russian and Syian ”war crimes”, actual war crimes are being committed by Washington proxies in east”

DE FÅR ALLTSÅ INTE KOMMA UT! När ni ser videos från östra Aleppo vet ni aldrig vad det är ni tittar på. Människor kan säga saker under hot, barn blir utnyttjade som rekvisita (detta finns mängder av bildbevis på), och blodiga kroppar kan vara blodiga just för att det behövdes blodiga kroppar för filmen.

I östra Aleppo är det alltså en enorm gisslansituation, och vad säger våra massmedier om det? Ingenting. Och att säga ingenting i det här sammanhanget är en stor fet lögn, en lögn som pushar för ett ännu blodigare krig i Syrien.

Annonser