Hillary Clinton.
Anledningen till att jag riktar så mycket fokus på Hillary Clinton och inte Donald Trump är att Hillary Clinton blir hyllad som någon feministisk människorättsaktivist som kämpar för såväl kvinnor som afroamerikaner och ”förtryckta” muslimer i fjärran.
Donald Trump är ett obvious case, och media riktar all sin energi mot honom, vilket får Hillary Clinton att framstå som moraliskt överlägsen.
Tillåt mig spy. Hillary Clinton är också ett obvious case av racist psychopath mass murderer. Hennes emails har ju läckts på wikileaks så detta borde vara en ickefråga men tydligen inte. Här är några axplock ur hennes politiska historia:

Angående hennes rasism i USA
Hillary Clinton in black history

Angående hennes rasistiska mord i andra länder (Khadafi i Libyen)
We came, we saw, he died

Angående det att Hillary Clinton visste om att det pågick en etnisk rensning av svarta afrikaner i Libyen, och hur de morden begicks av rebeller stödda av just henne och hennes allies http://theantimedia.org/emails-prove-hillary-knew-libyan-rebels-were-conducting-ethnic-cleansing-supported-them-anyway/

Libyen igen
Hillarys smutsiga krig

Syrien she was advised:
”let (Syrians) kill themselves until they get exhausted,then we’ll figure out how 2 deal with..the remnants”

Jag är livrädd för henne och vad hon kommer göra av de 4 åren vi kommer se henne sitta vid makten. Vilka länder kommer ryka? Hur många kommer behöva dö?

 

 

 

 

 

 

Annonser